måndag 27 april 2009

Ja det är måndag morgon och livet känns så LÄTT

Kan det vara så att jag har gått och blivit slö NEJ så är det faktiskt inte jag har varit långledig och nja det var väl si så där med ledigheten har haft en superduktig målare som målat och tapetserat i cafeet hela förra veckan och han måste man ju hålla med fika så dagarna blev ganska korta men det blev faktiskt fixat mycket var på skolmöte med Mia som snart går ut skolan och i fredags var jag upp och hade styrketräning på IKEA köpte köksstommar trodde att det skulle rymmas i bilen ja ni vet den uppblåsbara ha ha men nej jag har skickat halva köket med bussgods det kostade bara 600 så det var helt klart en bra affär..
Nu på morgonen har jag målat elementen en andra gång det blev jättebra ska nog måla det element som syns och inte blir gömt av skåp i svart tror att det blir bra..

Detta är vad vi också har hunnit med i helgen lyssnat på Anna Skipper på Arcusmässan kul och framförallt nyttigt så nu ska jag fara in till stan och hämta köket som rest hela vägen i en stor buss och packa in den i min "lilla" buss ..kul med lite träning även idag .. Ska sen försöka hinna fixa lite ute det tinar ju så grymt fort nu här hos oss har det regnat hela natten så snön smälter i en väldig fart och det känns ju bra tror jag fniss.....Kramar i massor Lena5 kommentarer:

 1. Ohhhh wow, vad snyggt !! Himmel vilken ljuvligt fin tapet !! Det kommer att bli kanon snyggt när allt är fix o färdigt !!
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 2. Ja, verkligen en snygg tapet. Va kul när vi får komma på fika när allt är klart i cafeet! Det blir en bra utflykt när det nu blir....
  Carin

  SvaraRadera
 3. Kanon med tapeten.... AJ LÖV SANBERGSTAPETER
  Nu börjar det ta sig tack och lov här på byn
  så snart kanske...
  idag skickades kanelbulle smyckena så kanske vi har dem på valborg kommer de redan å onsdag så tar jag med mej onsd kväll då jag ska till boden
  ha det bäst pooolarn=)

  SvaraRadera
 4. Heeej
  tack för smset ska snuickra i hop
  schemat idag
  Duu jag hoppas du inte åkte hem från ikea i kofferten IGEN denna gång
  Vi ska till boden (bada då vi ändå åker)
  hämta en kaninhande som förhoppningsvis avlar av sig här på sin "porr vecka" hos oss
  Om jag hinner så får du en kopia på schemat då annars så får du det till veckan....

  Lev och må

  SvaraRadera
 5. Hej! Längtar tills ni öppnar cafeet igen, jag och min sambo har abstinens efter dina goda kanelbullar! :-)

  Ha det bra,
  Kram Mia

  SvaraRadera