söndag 28 juni 2009

Premiären överstökad....

Ja som ni förstår så har det varit mycket det händer ofta mycket och går fort i närheten av mig men nu har det varit mer än fullt ös ett tag.... Jag har jobbat natt ,blivit tvungen att byta bil ,kört ner våran yngsta (18år) till Hallsberg där hennes kille bor 207 mil men det går ju fort vi fikade och vände uppåt igen ja vad säger man ...knäppskallar eller något sådant antar jag men vi fick ju prova hur det var att sova i den nya bilen ....Sen har jag hunnit med att få ett diskbrock i nacken ja vad säger man jag är väl inte den med mest tur just nu ..
Men vi hann färdigt med allt som skulle bäras ner och allt var täckt av damm så allt är nydiskat och putsat TACK snälla mamma och pappa som verkligen har ställt upp i en hel vecka har dom kommit varenda dag och hjälpt till ...Ingen sommarrusning i världen kan vara jobbigare än den sista veckan med allt som skulle fixas både inne och ute tro mig ingen lek plus att jobba natt samtidigt..

Jag brukar säga att man får välja när man kommer till oss antingen delicatobollar och inget ogräs eller hambakt fika och inte allt för rensade blomrabatter


Denna sköna höna är väl för läcker !!!

En liten sommarbild när jag gick hem idag, Martti och pappa har satt dit en ledstång till mångas glädje och dessutom höjt stentrappen så att det är lika nivå på trappstegen jag har lite svårt dock jag brukar nämligen gena över småstenarna men nu måste även jag gå den korrekta vägen ingen lek att lära om..

Blommor i en snygg låda är aldrig fel eller hur?


En bild över några av fikaborden med dom nya IKEA parasollerna som funkar superbra och verkar vara stabila..


Varmt har det varit så parasollerna har används flitigt.


Ytterligare miljöbilder jag verkar ha kommit igång eller hur ?Och så här ser det ut i köket nuförtiden svårt att förstå med tanke på hur det sett ut jag är jättenöjd det blev precis som jag ville ha det praktiskt lättstädat och snyggt tycker iallafall jag...


Bild på ugnarna mm kul att baka må ni tro numera har jag två inbyggnadsugnar med varmluft och en spis med ugn ja ni må tro att det går undan..


Ja vad ska man säga inget ont som inte har något gott med sig ..

I helgen har det gått otroligt många pajer har nästan tappat räkningen men kul är det !!


Så här såg det ut i morse jag bakade på 4 liter men dom var slut redan halv tre hade kunnat baka på 8 liter hur lätt som helst men ja det tar ju plats och även om jag har större så är det bullar överallt tro mig ha ha återkommer snart LOVAR men imorgon är det nästa sak som händer Mia ska flytta ja jag säger ju att här går det undan vi ställde henne i bostadskö och tänkte att om man får en poäng för varje dag man står i kö så kommer det ju att ta hur länge som helst men inte då hon har tur den ungen tro mig en superfin etta på 54 kvadrat mitt i stan i ett lungt hus ja vad säger man hon borde dela med sig av sin tur till sin gammla mamma eller hur????
Kram Lena

8 kommentarer:

 1. Hej Pooolarn
  lycka till denna Flyttar måndag... hoppas ni inte får en HEt dag nu när det ska bäras... det har ju varit en så varm helg!!!

  Skönt att premiärhelgen är avklarad!!!
  Nu hoppas jag verkligen att du får den en ledig Tisdag i morgon su du inte börjar jollra som kalleanka av överhettning
  sköt om dej vännen

  njuter av alla fina bilder....

  Tror du vi kan skrapa i hop till danmar mitten helgen i aug

  jag ska kolla priser idag håll tummarna

  SvaraRadera
 2. Hej min vän !!

  Så fint !!!!!
  Men det visste jag ju förståss att det skulle bli !!!
  Dina bilder är så ljuvliga och inspirerande. jag måste lägga in lite nya bilder jag oxå, men man hinner så lite så här på sommaren.
  Kramar i massor från mig.
  Åsa

  SvaraRadera
 3. Grattis till allt det nya! Förstår att du haft ett och annat att stå i!
  Hoppas att sommaren blir bra för caféet!
  Nu får man ta en sväng!
  Carin

  SvaraRadera
 4. du detfinns en antik som jag handlade av på loppisen på arcus som ska ligga lite utanför boden vet du vad den heter?

  kramen

  SvaraRadera
 5. Hej hopp polarn
  jag hörde minsann att du var till anett på fredag - vad i fridens handlade du!!!
  visa bilder GENAST innan catarina och jag spricker av nyfikenhet!!!!!!

  SvaraRadera
 6. hej snygging
  nu kan du snart sko dej hos oss =)

  Du ang jobb är det torsdagar i höst du tänkte eller?

  Ha nu en skön dag i stan idag och glöm inte glass smarriga såserna till mej ;) bra när man börjar om på REN camebridge kur idag

  vi kanske ses i morgon? annars kommer jag förbi med dina roberts radiosar =) på onsdag em med barnen i släptåg de vill till Er hela tiden =)

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen så underbart du har det hos dig, måste försöka hinna förbi nästa gång jag kommer till boden.Har nog listat ut vem du är Lena som gick med syrran Carina i skolan också har du sålt tupperware det måste bara vara du. Hoppas allt är bra med dig. Kika gärna in till mig så jag vet om jag har rätt eller om jag är ute och cyklar.
  Kram Tesan

  SvaraRadera
 8. Du är ju helt otrolig!
  Hittade hit efter att ha läst Annonsbladet. Jag/vi lovar att komma och fika nå'n dag, men ni har ju så himla mycke folk!
  Vi hörs!
  KRAM AnnaK =)

  SvaraRadera