söndag 27 december 2009

Mysdag igår och i dag händer det.....

God morgon allihopa igår hade vi en grymt mysig dag hela familjen drog iväg till Anna och Ulf med barn i Älvsbyn i myskläder och pyamas då förstår ni nivån film godis mat glass nötter drickor triangelspel ja det gick knappt att prata när vi for hem sent på kvällen så mätta var vi men så otroligt mysigt ....Bilden är från våran bro köpte skylten på Koffert i Stockholm man måste ju visa att tomten är Välkommen eller hur?

I år så bakades det ett pepparkaks hus klart kul att se bygget framskrida..


Carl Larsson stakarna står så fint i fönstren fick köpa dom av en äldre kvinna på blocket och jag är så grymt tacksam jag bara älskar dom !


Och så en bild taget av hela bron efter att jag skjussat hem mamma och pappa och Mia på julaftonskvällen jag blir alltid lite rörd i hjärtat när jag ser på vårat hus så är det bara trivs så grymt bra ..


En liten bild på spisen så här på slutet av detta inlägg och vad händer i dag då jo vi ska hämta en vit liten krabat från Kalix som kommer att vara Malins men som vi kommer att ta hand om allihop den kommer att tycka det blir jättekul att sila katterna mellan tänderna tror jag vov vov kram Lena


4 kommentarer:

 1. Åh, såååå härligt ni har det med era goa vänner !!!
  Förstår att du myser !
  Har ni blitt med hund ?? grattis i såfall, vad är det för ras på den vackra varelsen ?
  Puss på dig vännen.
  Åsa

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar
  en god fortsättning
  och ett gott nytt år.
  Catthie

  SvaraRadera
 3. heeeej snyggingar och tack för senast
  jag är proppmätt ännu
  huuur gick det igår blev det hund leverans?

  SvaraRadera
 4. Nämen vad är det jag läser !!! Har du varit i Kalix o hämtat en hund, din rackare !!!! Är det en vit schäfer?? Såg att de fanns i Kalix !!
  GOTT NYTT ÅR min vän
  Kraaam Anette

  SvaraRadera